VOORBEELDEN

VOORBEELDEN

Bekijk hieronder een aantal cases waarbij animaties de communicatie van complexe onderwerpen versterkt. Success Animation werkt voor elke branche.

Provincie Noord-Brabant

In Noord-Brabant wordt gewerkt aan een robuust water en bodemsysteem. Samen met de Provincie Noord-Brabant en de waterschappen heeft Success Animation een animatie ontwikkeld om het gedachtegoed van de watertransitiekaarten uit te leggen en om te laten zien hoe deze kaarten als sturingsinstrument kunnen dienen.

Gemeente Valkenburg aan de Geul

De gemeente zet zich in op het vergroten van het aantal kinderen dat naar de peuteropvang (VVE) gaat. De doelgroep die bereikt moet worden bestaat met name uit ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Omdat deze doelgroep moeilijk te bereiken is met reguliere middelen heeft Success Animation video’s en folders in verschillende talen gemaakt.

A-Gas (Medewerkers)

De wereldleider op het gebied van recyclen, levering, en levenscyclus management van koelgassen, besteed uitgebreid aandacht aan de veiligheid van de werklocaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Italië. Om ervoor te zorgen dat alle werknemers na elke werkdag weer ongedeerd terug naar huis kunnen keren is een goede communicatie, werkwijze en begrip m.b.t. de veiligheidsregels essentieel. Dit is een van de vele video’s die Success Animation voor A-Gas heeft gemaakt om de veiligheidscultuur van het bedrijf te versterken.

A-Gas (Bezoekers)

A-Gas slaat op de terreinen gevaarlijke brandbare gassen op. Veiligheid is dus zeer belangrijk. Bezoekers van de werklocaties in Europa krijgen eerst uitgebreide een animatie met de regels te zien voordat ze het terrein mogen betreden. Elke werklocatie is anders en elk land heeft andere regels. Success Animation heeft voor elke locatie een op maat gemaakte animatie gecreëerd. Success Animation denkt mee.

Cycle Center

In deze animatie staat het verhuurproces van het Cycle Center in Valkenburg zelf centraal. Het belangrijkste doel is om de klant op een ludieke manier te informeren. Het resultaat is een leuke animatie dat zowel informeert als enthousiasmeert.

Ontdek de e-bike

In samenwerking met Cycle Center Valkenburg en Zuid-Limburg Bereikbaar heeft “Ontdek de e-bike” een instructievideo door Success Animation laten maken. Deze animatie is vooral geschikt voor mensen die niet eerst de hele handleiding van de e-bike willen doorbladeren en graag zo snel mogelijk beginnen met fietsen.

Gemeente Weert (Digitale Parkeerloket)

De gemeente is begonnen om de parkeerproducten voor bewoners, bedrijven, werknemers en Mantelzorgers te digitaliseren. De gemeente Weert wil alle betrokken doelgroepen informeren over deze verandering en zet animatie als een communicatietool in om deze verandering helder uit te leggen. Hiernaast zijn er ook een aantal lange instructievideo’s gemaakt die de gebruiker stapsgewijs helpt.

Gemeente Weert (BezoekersApp)

De gemeente heeft de papieren kraskaart van de bezoekersregeling vervangen met de nieuwe BezoekersApp. Deze animatie introduceert de veranderingen aan de inwoners en bedrijven. Hiernaast zijn er ook een aantal lange instructievideo’s gemaakt die de gebruiker stapsgewijs helpt.

Breda University of Applied Sciences

Door de toenemende digitalisering van mobiliteitsdiensten is er een kloof ontstaan tussen de maatschappij en kwetsbare groepen. 14 organisaties in Europa werken samen aan Project DIGNITY. Dit project test potentiële oplossingen om mobiliteit weer toegankelijk voor iedereen te maken. Deze video wordt in presentaties tijdens congressen gebruikt.

Maastricht University

De Ziektelastmeter is een tool die de ziektelast van patiënten met een chronische aandoening kan meten en visualiseren tijdens het consult met de zorgverlener. Het is belangrijk dat zorgverleners bewust worden van de enorme toegevoegde waarde van de Ziektelastmeter. Dit instrument zorgt er namelijk voor dat er een echt een compleet beeld van de ziektelast en verbeterpunten ontstaat. Hierdoor komen de patiënt en zorgverlener samen op één lijn zonder miscommunicatie over de knelpunten en verbeterpunten van de ziektelast.

ONZE KLANTEN:

ONZE KLANTEN: